Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2022

Gösterim: 827

Katılım Koşulları

Sempozyum sunum dili Türkçe ve İngilizcedir. Sempozyum, yurt içinden konuyla ilgili akademisyen ve araştırmacıların katılımına açıktır. Sempozyuma katılım için amaç, yöntem, kullanılacak kaynaklar ve muhtemel bulguları içeren 300 kelimelik Türkçe ve İngilizce bildiri özetlerini 10 Ağustos 2022 tarihine kadar sonkursun@bandirma.edu.tr mail adresine ekli dosya olarak gönderilmesi gerekmektedir. Tebliğin daha önce bir yerde sunulmamış veya yayımlanmamış olması gerekmektedir.

Bildiri önerileri sempozyum konularına, bilimsel araştırma yöntemlerine uygunluk ve çalışmanın özgünlüğü dikkate alınarak düzenleme ve bilim kurulları üyelerince değerlendirilecektir.

Her konuşmacının bildiri sunum süresi 20 dakika ile sınırlı olup oturumların sonunda 15 dakika tartışma süresi olacaktır. Sunulan bildiriler, hakem sürecinden geçtikten sonra kitap bölümü olarak yayınlanacaktır.

Sempozyuma bildiri ile katılacak olan bilim insanlarının (Her bildiri için 1 kişi) ulaşım (otobüs ile) ve konaklama giderleri tarafımızdan karşılanacaktır.